ДО УВАГИ ЗАСУДЖЕНИХ ДОВІЧНО!

 

   У суботу , 23.09.2022 р., Парламентом України розглядалися правки до законопроєкту N 4048 .
Їх багато ! Але головне, щоб отримати з часом ПРАВО НА НАДІЮ на звільнення, вам гра на планшеті і телевізор НЕ ДОПОМОЖУТЬ!!!
Починайте це розуміти !!!
Час звинувачень всіх і кожного у бездіяльності щодо ваших стражданнь у в’язниці закінчується …
Від вас самих багато чого залежить !!!
Необхідно долучатися до духовних, правопросвітницьких програм, соціально-корисної роботи, спорту, освітніх проєктів, працювати, волонтерити…
Загальна картина вашої соціальної активності вкрай низька !
У Вінниці, УВП 1, ми з 350 довічників знайшли лише 10 …У Житомирській 8 – вісім , у Роменській 56 – 7 активістів, жінок в Качанівці – 5 …
УВАГА!!!
Уважно прочитайте цей пункт закону і не кажіть, що вас не попереджали !!!
   ” 13. Особа, засуджена до довічного позбавлення волі, додатково до подання щодо можливості представлення її до заміни покарання на більш м’яке у виді позбавлення волі на певний строк повинна подати індивідуальний план виправлення та ресоціалізації. Такий план має містити заходи, здійснення яких у період відбування більш м’якого покарання у виді позбавлення волі на певний строк дасть змогу засудженій особі усунути фактори, що можуть негативно впливати на утримання від вчинення повторного кримінального правопорушення, та факти, що свідчать про перспективи виправлення та ресоціалізації засудженої особи після звільнення.
   Форма індивідуального плану виправлення та ресоціалізації визначається центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування державної політики у сфері виконання кримінальних             Засуджена особа, якій покарання у виді позбавлення волі на певний строк призначено в порядку заміни більш м’яким покаранням та в якої настало право на застосування умовно-дострокового звільнення, додатково повинна подати до суду звіт про виконання індивідуального плану виправлення та ресоціалізації під час відбування більш м’якого покарання, у тому числі аналіз причин успішності або неуспішності виконання заходів, передбачених зазначеним планом”.